Efterhand lär man kroppen att njuta mer och mer

Erik, psykolog i femtioårsåldern berättar om dearmoringen

“Jag dearmorerade år 2002 och min partner år 2001. Jag hade vissa dubier om att göra det när min kvinna gjorde det. Min partner berättade för mig att man befinner sig i sin egen energi, att man inte är så fokuserad på det som händer runt omkring, utan att det är en inre process. Jag förstod nog inte vad hon menade, jag kunde bara helt förstå när jag själv fick uppleva det. Det var verkligen sant att man var absorberad i sin egen inre process och djupt närvarande i egen min upplevelse.
När min partner kom hem och var dearmorerad så såg jag att hon nådde sin orgastiskhet med större lätthet och frihet. Hon hade också ett inre lugn som var svårt att rucka på. Det var så stora fördelar att jag bestämde mig för att göra det samma året efter och stänga av det mentala motståndet.
– Det här testar jag tänkte jag.

Som psykolog hade jag en del farhågor när jag åkte, men de blev inte bekräftade.
När man väl kommit på plats fick man sin kroppstyp bestämd. Det var enligt en modell som finns inom många esoteriska och psykologiska läror. Den bygger på att vi alla har en eller flera av fem kroppstyper, vilka vi formar genom beslut vi fattar allt ifrån moderslivet till ca 7 års ålder. När sessionerna började fick vi alla ligga på madrasser som vibrerade samtidigt som en person tryckte på akupressurpunkter på kroppen och en andra person höll två vibrerande massage maskiner på bröstkorgen och baken. I början kan det kännas lite konstigt och näst intill smärtsamt, men när man väl slappnar av så blir vibrationerna och akupressur tryckningarna njutningsfulla. Efterhand lär man kroppen att njuta mer och mer och den släpper då på gamla invanda mönster av smärta.
Naturligtvis kommer det ibland upp starka smärt och sorgupplevelser, men de passerar mycket snabbt med hjälp av kompetenta lärare och guider som finns på plats.
I en av de sista sessionerna när de tryckte på slutpunkten på mitt huvud exploderade jag ut i ett universum där jag helt upplöstes. Det var en totalt härlig upplevelse av att vara ett med hela universum, men också en smärtsam upplevelse av att splittras och inte längre finnas till, som tillhör min kroppstyp.
Efter den upplevelsen uppstod en helt otrolig befrielse och en helt ny plattform från vilken jag kunde verka.

Det värsta som hände under min dearmorering var när jag en dag trodde jag förlorat min manlighet. Jag hade ingen inre drive. Ledarna på kursen hjälpte mig att hitta tillbaka genom att jag kom i kontakt med min vrede. En otroligt stark ilska som fanns där inne som, när den fick erkännande, öppnade kontakten igen, med kraft och resning, sexualitet och livslust. Vissa människor känner det som att de har energietiska band runt kroppen som sprängs ett efter ett, men inte jag. Det var mer en hel upplevelse session efter session.

Vad har det haft för effekt på dig nu så här tre år senare undrar jag?
Jag hittade det feminina i mig. Det där mottagande rummet där jag kan vila och vara helt receptiv. Det var något helt nytt för mig. Jag kunde ta emot mig själv som man i mitt inre rum. Jag kunde hitta den där kvinnliga vågrörelsen i orgasmen och surfa på orgasmen till nya nivåer hela tiden.
Nu när det har gått några år så har jag funderat på det där med att man efter sessionerna får tillgång till större njutning i kroppen och det naturliga i att en kvinna som får tillgång till multipla orgasmer vill fortsätta, annat är det faktiskt för mig som är man. Var hittar jag min lust till att fortsätta utvecklas orgastiskt till multipla orgasmer och orgasmer utan utlösning. Jag måste helt enkelt hitta det kvinnliga i mig.

Helt konkret handlar det ju om att energin flyttar sig runt i de olika chakror man har, en man har oftast utlösningar från första chakrat. Och med mig själv så vet jag att jag varit så långt upp som till hjärtchakrat innan jag dearmorerade. Men nu är det inte ovanligt att jag får helkroppsorgasmer, utan att komma. Jag har helt plötsligt tillgång till alla mina chakror i njutning. När jag haft orgasmer i hjärtat och över det chakrat så kan jag ligga kvar och stanna i njutningen och inte somna eller gå iväg som var så vanligt annars. Jag kan också fortsätta ganska så omgående. För en man i min ålder så är det också en otrolig gåva att få tillgång till så mycket energi.

–         Numera är jag i ett hjärtflöde, dagligen och det kanske inte kan härledas bara till dearmoreringen. Det är svårt att veta eftersom jag fortsatt att arbeta andligt och som psykolog. Men det är definitivt inte till någon nackdel i alla fall. Jag tror att det är en viktig del i mitt tillstånd idag som är så annorlunda mot förr.

–         Förr i tiden kunde jag irritera mig på saker varje dag. Jag stressade också upp mig lätt. Jag kunde också bli svartsjuk och hamna i självömkan. Idag behåller jag lugnet mycket bättre och har fått tillgång till en ny plattform som jag kan tacka dearmoreringen för.”
/Erik