Om kroppens läkande förmåga

Brev från Kavina Thorslund, deltagare på Awakening the Heart of the Warrior – Årsprogrammet 2013

“Hej Åsa!

Ville dela detta med dig, för att jag är så gränslöst tacksam för vad du och Medicinen har gett mig! Har precis varit hos min läkare som har gett mig ett lyckobesked: jag kan idag sluta med deras medicin, för att jag svarat så bra på behandlingen, som han säger. Jag ler lite, då jag vet att jag har gjort så mycket mer än bara ätit läkarnas medicin. Healingceremonin med er var absolut avgörande, och allt arbete inom Sweet Medicine (och även akupunktur, kinesisk medicin, Zen Coaching, kostskifte m.m) därefter har stärkt mig på ett sätt som har varit helt enastående. Blodvärdena visar på att den autoimmuna reaktionen i kroppen är borta, vilket kan tyckas märkligt då läkarnas mediciner inte har arbetat med det, utan enbart behandlat symptomen.

Jag gråter söta tårar av tacksamhet till livet, till mig, till dig, till alla krafter som älskar mig och vet att jag är så så välsignad.

All min kärlek,

Kavina”